carharrt_bike

KLÄDER MED LOGO/ TRYCKORDER

Vi samarbetar med ett flertal tryckerier och kan hantera allt från brodyr till flerfärgstryck med kort leveranstid och till ett förmånligt pris. Har du funderingar kring tryck på era kläder, en logo eller liknande på rätt ställe är en bra marknadsföring. Kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi dig vidare.

vanliga tryckfrågor och svar

FÅR JAG SE ETT KORREKTUR (DIGITAL SKISS) INNAN BESTÄLLNING?

Ja – Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur tillsammans med en prisoffert via e-mail, där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

HUR GODKÄNNER JAG KORREKTURET OCH BESTÄLLER?

De kläder vi ska trycka på beställer du som vanligt i vår webshop. Viktigt att du märker din beställning i meddelandefältet med det korrekturnummer du fått av oss i samband med att du godkänt korrekturet.

HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?

Vår leveranstid beror på volym, tryckteknik och rådande beläggning hos underleverantörer. Men vi försöker alltid att leverera inom tio dagar. Exakt leveranstid meddelas i samband med godkännande av korrektur och beställning.

VAD BEHÖVER JAG FÖRBEREDA?

Förutom placering och storlek på trycket behöver vi er tryckfil/logo i ett vektoriserat orginal. Vanlig filformat är EPS, AI, PDF och SVG.

tryck - kontakta oss